DS: Vučića da ne koristi verbalno nasilje

Zamenica predsednika DS Gordana Čomić uputila je danas saučešće porodicama poginulih državljana Srbije u Libiji.

Izvor: B92

Subota, 20.02.2016.

18:41

Default images

Ona je i kritikovala premijera Aleksandra Vučića zbog, kako je navela, verbalnog nasilja prema ljudima koji slobodno kažu ono što misle.

"Navikli na to da se takvo ophodjenje predsednika Vlade ima smatrati učtivim, pristojnim i moralnim kad je u pitanju

DS i njen predsednik Bojan Pajtić, poručujemo mu da nastavi da udara po nama kao i do sada, ali da ostavi na miru novinare, ljude s društvenih mreža i bilo koga drugog ko se usudjuje da slobodno kaže ono što misli a što se ne dopada predsedniku Vlade", navodi se u saopštenju.

Gordana Čomić je od Vučića zatražila da prestane da im preti i, kako je navela, "organizuje igrokaze hajki pominjući ih na nedostojan način" tokom obraćanja medijima s informacijama o zajedničkoj tragediji.

"Jer se to ne radi bilo kojom prigodom, a naročito ne pri saopštavanju podataka o stradalim ljudima", navela je ona.

Član Predsedništva SNS Maja Gojković izjavila je da predsednik SNS i premijer Aleksandar Vučić nikoga nije vređao, a da je Demokratska stranka tragične događaje pokušala da iskoristi za skupljanje jeftinih političkih poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: