Deo Ibarske magistrale zatvoren zbog odrona

Deo Ibarske magistrale, na delu od Kraljeva ka Raškoj, zavoren je za saobraćaj zbog odrona veće količine zemlje i kamena, saopšteno je iz AMSS.

Izvor: B92

Petak, 19.02.2016.

13:14

Default images
Foto: Thinkstock

Ekipe putara su na terenu i rade na uklanjanju zemlje i kamena sa puta, pa se u popodnevnim satima očekuje normalizacija saobraćaja na tom delu Ibarske magistrale.

"Slaba kiša u većini krajeva uslovljava mokre kolovoze, a magla smanjuje vidljivost na području Vranja i Kopaonika. Vidljivost je smanjena preko planinskih prevoja zbog niske oblačnosti. Ovakve vremenske prilike mogu biti uzrok kraćih prekida i zastoja u saobraćaju zbog kojih će vozačima biti potrebno više strpljenja u vožnji", navodi se u saopštenju AMSS.

Iz tog saveza upozoravaju vozače na česte odrone, koji su zbog kiše učestali na putevima kroz stenske klisure i useke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: