BG: Tri udesa, četvoro lakše povređeno

U tri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, četiri osobe lakše su povređene, rečeno je agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

Izvor: B92

Nedelja, 14.02.2016.

09:00

BG: Tri udesa, četvoro lakše povređeno
Foto: Tanjug

Dvojica muškaraca od 22 i 28 godina lakše su povređena kada se oko 4.30 kod okretnice tramvaja u blizini Zoološkog vrta prevrnuo automobil, kažu iz Hitne pomoći.

Macura je dodala da je 19-godišnja devojka lakše povređena u udesu koji se oko 5.45 dogodio na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Padinsku skelu.

Muškarac (30) povređen je u udesu koji se oko 20.30 dogodio u ulici Ljubice Luković, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Ekipe Hitne pomoći obavile su tokom prošle noći 138 intervencija, od čega na javnom mestu 25, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari i osobe koje boluju od hipertenzije.

Tokom jučerašnjeg dana, u Beogradu se dogodilo sedam udesa u kojima nije bilo teže povređenih, a ekipe Hitne pomoći imale su 121 intervenciju.

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije Republike Srbije, prethodnog dana na putevima u Srbiji zabeleženo je 90 saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno 39 osoba.

U Beogradu je od ovog broja zabeleženo 47 saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno 15 osoba, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: