SNS: Pajtiću nije stalo ni do srpskih izbeglica

Srpska napredna stranka saopštila je da lideru Demokratske stranke Bojanu Pajtiću nije stalo ni do srpskih izbeglica, a kamoli do tuđih.

Izvor: B92

Petak, 12.02.2016.

10:34

Default images

Kako navode, “to je pokazao svima dok se brčkao i sunčao na Brionima, dok su svi Srbi tugovali, a Hrvatska proslavljala Oluju".

Građani nisu zaboravili ni kako je Demokratska stranka, zajedno sa Dverima, organizovala skandalozne mitinge mržnje prema migrantima i terala izbeglice iz Srbije, navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka poručila je Pajtiću i DS da se samo oni ne brinu za narod i izbeglice, jer svaki put kada se oni “brinu” opljačkaju ogromne narodne pare.

"Čak im ni to nije dovoljno, već nastavljaju da ponižavaju građane, smeju im se u lice i svakodnevno šire laži, dok letuju zimi po Maldivima i sličnim luksuznim destinacijama", ukazuju naprednjaci.

Oni ističu, da kako to izgleda, kada DS pomaže, najbolje znaju opljačkana deca ometena u razvoju i opljačkani u zemljotresu u Kraljevu, a mi takvu brigu ne želimo nijednom detetu, nijednoj majci, nijednom građaninu bilo koje zemlje.

Predsednik DS Bojan Pajtić ocenio je ranije tokom dana da je dobro što vlast emituje poruke tolerancije prema izbeglicama, a ne šovinizma i mržnje kao tokom devedesetih godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: