Italija: Uhapšen sveštanik zbog prostitucije

Italijanski sveštenik i omladinski fudbalski trener nalaze se među 11 osoba koje su uhapšene zbog optužbi za plaćanje seksualnih odnosa sa maloletnicima.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.02.2016.

11:53

Default images

Nakon šestomesečne istrage o mreži prostitucije, u okviru koje su maloletnici putem društvenih mreža spajani sa potencijalnim klijentima, hapšenja su izvršena u regijama Lombardija i Emilija Romanja, prenosi AFP.

Optuženog sveštenika identifikovala je njegova eparhija kao Dijega Rotu (45), parohijskog sveštenika u selu Solza u blizini grada Bergamo.

Ozbiljne optužbe s kojima se Don Rota sučava, izazvale su zaprepašćenje, razočaranje i veliku patnju kod biskupa i cele naše zajednice", rekao je generalni sekretar administracije eparhije u Bergamu Djulio Deljavite.

Istragu su predvodili detektivi iz grada Breša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: