DS: Đilas nije blokirao račun stranke

Iz Demokratske stranke demantuju da je Đilas blokirao DS, uz objašnjenje da su odnosni stranke i Dragana Đilasa jasno uređeni ugovorom, piše N1.

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2016.

20:33

Default images

"Normalno da on svoja sredstva dobije. Dobiće ih po ugovoru sa Demokratskom strankom kada bude došao na red, kada se budu namirili prethodni poverioci onda će on doći na red i biće skidano to od mesečnih prihoda stranke koji se kreću više miliona dinara, biće skidano dok ne bude dok ne bude isplaćen poslenji dinar", kaže sekretar Demokratske stranke Milan Popović.

Mediji su ranije pisali da je firma "Multikom" bivšeg predsednika demokrata, Dragana Đilasa, aktivirala menicu na svoja potraživanja od DS-a, te da je dug stranke - pozivajući se na podatke Narodne banke Srbije - narastao na 109 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: