Muškarac se zapalio ispred Kensingtonske palate

Jedan muškarac preminuo je u Londonu pošto se zapalio ispred Kensingtonske palate, u kojoj žive princ Vilijam i njegova supruga Kejt, saopštila je policija.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2016.

13:44

Default images
Foto: Beta/AP, arhiva

Slučaj se ne smatra sumnjivim niti je povezan sa terorizmom, navodi se u policijskom saopštenju, preneo je Rojters.

Policija je nešto iza ponoći primila poziv iz bolnice u centru Londona, koja je prijavila da je nestao jedan muškarac koji je ležao na njihovom odeljenju.

Tri sata kasnije su policajci pozvani na lokaciju u blizini parka u sklopu Kensingtonske palate, pošto je prijavljeno da se jedan muškarac ponaša sumnjivo.

Kad su tamo stigli, zatekli su muškarca, starog između 40 i 50 godina, u plamenu. On je nedugo potom proglašen mrtvim.

Kensingtonska palata je zvanična rezidencija Vilijama i Kejt u Londonu, iako oni i njihovo dvoje dece, Džordž i Šarlot, provode većinu vremena u rezidenciji u Norfolku, na istoku Engleske, gde Vilijam radi kao pilot ambulantnog helikoptera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: