"PUPS još ne zna s kim će u koaliciju"

Potpredsednik PUPS Momo Čolaković izjavio je da ta stranka još nije definitivno odlučila o tome s kojom koalicijom će izaći na predstojeće izbore.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2016.

09:25

Tanjug

Najavio je da će predsednik stranke Milan Krkobabić razgovarati sa dosadašnjim partnerima Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem Palmom da bi usaglasili "određene stavove".

"PUPS i rukovodstvo stranke još nisu razgovarali u vezi s budućim koalicijama", rekao je Čolaković za današnji novosadski Dnevnik.

Potom će Krkobabić izaći pred Predsedništvo PUPS-a i saopštiti svoj predlog da bi konačno odlučili s kim će na izbore, objasnio je Čolaković i dodao da će to biti "uskoro".

Prema njegovim rečima, Krkobabić ima ovlašćenje da razgovara sa svim strankama, a između ostalih, to može biti i Srpska napredna stranka.

Koalicija SPS-PUPS-JS nastupala je na parlamentarnim izborima 2008. godine, zatim 2012. i 2014.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: