Božović: Mali nema hrabrosti

Šef odbornika DS u gradskoj skupštini Balša Božović smatra da gradonačelnik Beograda Siniša Mali "nema hrabrosti da proveri šta građani misle o njegovom radu".

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2016.

16:18

Default images

"Čak su i predsednik opštine Voždovac i Zemun podneli ostavke, kako su rekli, da bi proverili volju građana. Zašto se Siniša Mali boji izbora", navodi se u pisanoj izjavi Balše Božovića.

Kako je naveo, Siniša Mali se "boji jer zna da se svakim danom njegovog mandata Beograđani osećaju sve vise poniženi dok gledaju kako vrh SNS živi sve bolje, dok je njima samima sve teže da prehrane svoje porodice". "Prosto je neverovatno da gradonačelnik koji se boji izbora jer zna da ima da kao rezultat ponudi samo milione koje je dao svom okruzenju, od Alabara za Beograd na vodi do odabranih firmi za organizaciju koncerata, bilo koga pita za njegovu viziju razvoja grada, posebno one koji su u gradu realizovali projekte koji su za Sinišu Malog misaone imenice", navodi Božović i još jednom poziva Malog na ostavku i na raspisivanje izbora.

Ranije, Mali je Božoviću poručio da neće "uslušiti njegovu molbu da podnese ostavku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: