"Jankoviću komunalci nisu smetali tokom vlasti DS"

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Jovičić upitao je Zaštitnika građana zašto nije kritikovao komunalnu policiju za vreme prethodne vlasti.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 08.02.2016.

11:46

Prethodno je šef odborničke grupe DS Balša Božović pozvao skupštinu da raspravlja o radu komunalne policije i razrešenju načelnika Nikole Ristića, po preporuci zaštitnika građana Saše Jankovića.

Ako govorimo o komunalnoj policiji, mi imamo 60 dana da odlučimo šta će biti sa prvim čovekom komunalne policije, ali me buni jedna stvar: taj isti Saša Janković, kako nije rekao da je to parapolicijska snaga, ili kako god da nazovemo, u vreme kada ste je vi formirali i zaposlili preko 350 ljudi", upitao je Jovičić na sednici skupštine.

Jovičić je naglasio da SNS nije zaposlila nijednog komunalnog policajca.

"Nemojte da nas lažete i obmanjujete građane, nemojte vašim tvitovima, saopštenjima da unosite pometnju, da nas vređate. Komunalna policija je formirana u vase vreme, Saša Janković tada nije imao ništa protiv iste, danas pošto očigledno ima problem protiv vlasti, valjda mu smeta komunalna policija", rekao je on.

Božović je, tražeći da se raspravlja o razrešenju načelnika te službe, rekao i da se komunalna policija pretvorila u stranačku vojsku SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: