Božović: Mali da podnese ostavku, izbori i u BG

Član DS Balša Božović pozvao je gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da podnese ostavku kako bi u isto vreme bili održani i izbori za Skupštinu grada Beograda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2016.

10:36

Božović: Mali da podnese ostavku, izbori i u BG
Foto: Tanjug

"Grad Beograd je jedan od najkorumpiranijih gradova u Evropi. Građani osećaju strah, bedu i poniženje od kada je SNS preko prinudnog organa otela građanima Beograda vlast u prestonici", rekao je Božović novinarima uoči sednice skupštine grada kritikujući i projekat "Beograd na vodi", kao i odnos komunalne policije prema građanima.

On je ponovio da su izboru u Beogradu neophodni pozivajući gradonačelnika da podnese ostavku u onom vremenskom periodu koji podrazumeva sve zakonom propisane rokove, kako bi se izbori za grad Beograd održali istog dana kada i lokalni i parlamentarni izbori u Srbiji.

"Nema poente da se raspisuju izbori za Voždovac i Zemun, a da se ne raspišu izbori za grad Beograd", istakao je Božović.

Upitan da li će se kandidovati za gradonačelnika Beograda, Božović je odgovorio da će DS po raspisivanju izbora istaći svoje kandidate, ne samo za gradonačelnika već i za druge funkcije.

“Potpuno smo spremni za te izbore, ali očekujemo da prvo gradonačelnik podnese ostavku”, rekao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: