Sunčano, najviša dnevna i do 14 stepeni

Danas će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano i malo toplije, s jutarnjom temperaturom od minus pet do tri stepena i najvišom dnevnom od sedam do 14.

Izvor: Beta

Nedelja, 07.02.2016.

01:00

Sunčano, najviša dnevna i do 14 stepeni
Foto: GettyImages

U Timočkoj Krajini biće umereno oblačno i malo hladnije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče i tokom noći na jugu Banata i u Podunavlju dostizati i udare olujne jačine.

U Beogadu će biti pretežno sunčano i malo toplije uz umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko tri, najviša dnevna oko 14 stepeni.

U ponedeljak i utorak se očekuje umereno oblačno, toplo i veći deo dana suvo vreme, uz umeren i jak, a na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar. Tokom noći između ponedeljka i utorka i u utorak ujutru je moguća veća oblačnost a ponegde i slaba kiša.

U sredu će biti oblačno sa kišom i vetrovito, na visokim planinama uveče i sa snegom. Duvaće umeren i jak vetar, južni i jugoistočni, na planinama i u košavskom području povremeno i sa udarima olujne jačine.

U četvrtak vetrovito i hladnije, ujutru i pre podne oblačno, još ponegde sa kišom i snegom, a posle podne se očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje. Od petka će biti pretežno oblačno i malo toplije, mestimično sa kišom.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 7. februar 2016:

Usled očekivane biometeorološke situacije izvestan oprez se i dalјe savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima, a u košavskom području i osobama sa osetlјivim nervnim sistemom. Promenlјivo raspoloženje, umor i glavobolјa su mogući kod meteoropata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: