SPS se iza zatvorenih vrata priprema za izbore

Za razliku od većine stranaka i kolacija, koje su se posle najave o raspisivanju izbora sastajale i oglašavale o nastupu, SPS je još bez zvaničnog stava.

Izvor: B92

Nedelja, 07.02.2016.

16:19

SPS se iza zatvorenih vrata priprema za izbore

To ne znači da se oni ne sastaju, a o tome svedoči i današnji satanak Izvršnog odbora iza zatvorenih vrata

"Radimo finalno utezanje naše mreže i finanalne pripreme organizaije SPS, od danas imamo nova rukovodstva u Nišu, Kragujevcu, Smederevu...", navodi Aleksandar Antić.

"Naši odnosi sa SNS su obeleženi kroz aktivan rad Vlade i rezultate, i to je najznačajnije. Ne bih pridavao značaj sukobima, rec je o pojedinačnim sukobima, ne strateškim stvarima", dodaje Antić.

I pošto se sa potpredsednicom SNS javno sukobio oko toga ko je i koliko zaslužan za otvaranje Prokopa, Aleksandar Antic kaže da njih dvoje sada sarađuju veoma dobro. SPS bi, kako saznajemo, u narednim nedeljama mogao da održi i sednice Glavnog odbora i Predsedništva, posvećene izborima.

Čabarkapa novi potpredsednik IO SPS

U sedištu Glavnog odbora SPS održana je sednica Izvršnog odbora, na kojoj je za potpredsednika IO izabran Đorđe Čabarkapa i izabrani su privremeni orgrani u gradskim odborima u Smederevu, Nišu, Kragujevcu i u opštinskim odborima u Malom Zvorniku i u Starom gradu u Beogradu.

Kako je saopštio SPS, sednici je prisustvovalo kompletno rukovodstvo na čelu sa predsednikom stranke Ivicom Dačićem.

Takođe, na sednici su imenovani novi predsednici okružnih odbora koji će raditi na boljem organizovanju i delovanju Partije na svojoj teritoriji.

Usvojeni su i jasni oblici i pravci delovanja u narednom periodu, kao i aktivnosti tokom predstojeće izborne kampanje kako bi Socijalistička partija Srbije ostvarila najbolji mogući rezultat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: