"U Pomoravlju u 2015. zaplenjeno 25 kg droge"

Oko 25 kilograma raznih vrsta narkotika zaplenjeno je prošle godine na području Pomoravskog okruga, navode iz jagodinske policije.

Izvor: Tanjug

Subota, 06.02.2016.

21:27

Default images

Osim toga, kako se ističe, presečen je i međunarodni lanac trgovine opojnim drogama iz Turske kada je zaplenjeno šest kilograma čistog heroina.

"Radeći na suzbijanju trgovine drogom, pripadnici MUP su u prethodnoj godini zaplenili oko 25 kilograma raznih vrsta narkotika, marihuane 18 kilograma, heroina oko 6,7 kilograma, a bile su ukupno 132 zaplene", rečeno je danas Tanjugu u Službi za odnose sa javnošću Policijske uprave u Jagodini.

Podnete su 53 krivične prijave protiv 84 lica za dela u vezi opojnih droga, a za 25 lica je bilo određeno policijsko zadržavanje.

Kada je reč o presecanju međunarodnog lanca trgovine narkotocima iz Turske, on je bio organizovan od strane lica sa područja Policijske uprave u Jagodini.

Organizatori i učesnici u tom lancu trgovine su uhapšeni i procesuirani pred Višim sudom u Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: