Petočlana porodica živi bez struje i vode

Petočlana porodica Stojanovski iz Zaječara živi u potpunoj bedi, bez struje, vode i toaleta.

Izvor: B92

Subota, 06.02.2016.

17:45

Petočlana porodica živi bez struje i vode

Majka, koja je jedina zaposlena u fabrici DES u kojoj rade osobe sa invaliditetom, mesecima ne prima platu, a zbog toga što je u random odnosu nema pravo na socijalnu pomoć.

Otac nadniči, a sinovi Milan, Veljko i Jovan koji pola dana provedu u mraku imaju samo po jednu jednu želju, da dobiju struju, vodu i igračku mali kamiončić.

Dlan Vane Stojanovskog je ujedno i njegov CV. Da bi došao do posla nije mu potrebno nista drugo. Porodica Stojanovski i nema ništa. Vane povremeno nadniči, njegova žena je zaposlena, ali plate nema. Nemaju ni struju, ni vodu.

Porodica Stojanovski nema ni komšiluk i jedini koji povremeno zakucaju na njihova vrata su aktivisti Crvenog krsta.

Želje su im skromne, ali čini se za porodicu Stojanovski neostvarive. Sami ne mogu dalje, ali ih nada ne napušta. Očekuju da jednog dana osim aktivista Crvenog krsta na njihova vrata zakucaju i neki bolji dani.

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: