Rusija: Za tri dana u Siriji 273 naše akcije

Ruska avijacija saopštila je da je u poslednja tri dana bombardovala 875 ciljeva i da su meta bili "teroristi", posebno u regionu grada Alepa.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2016.

23:07

Default images

"U poslednja tri dana, od 1. do 3. februara , avioni ruske avijacije realizovali su 237 akcija, i pogodili 875 terorističkih ciljeva u regionima Alepa, Latakije, Homsa i Del Ezora", navedeno je u saopštenju ruskog ministarstva odbrane.

Dodaje se da je sirijska vojska juče potisnula pobunjenike iz njihovih uporišta u mestima Nebol i Zahra, koji su bili pod opsadom četiri godine.

To omogućava da se opkole pobunjenici u Alepu, rekao je direktor nevladine organizacije Opservatorija za zaštitu ljudskih prava, Rami Abdel Rahman.

Pregovori sirijskih vlasti i opoizicije koji su počeli pre nekoliko dana u Ženevi, prekinuti su do 25. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: