"Neozbiljnost opozicije uvećava šanse Vučiću"

Lider LDP Ćedomir Jovanovič izjavio je da opozicija u Srbiji mora da se promeni i pod hitno da da ozbiljan odgovor na kampanju koju lider SNS uveliko vodi.

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2016.

16:56

Foto: LDP

Jovanović je u odgovoru na pitanje agencije Beta kakve su šanse ujedinjne opzocije na izborima odgovorio da "dok on (Vučić) otvara stanice, fabrike, probija tunele, polemiše sa Jelenom Karleušom, opozicija čeka da vidi koliko je ozbiljan u ideji da raspiše izbore, kako bi, kad se oni raspišu, posle mesec dana kampanje koje on u međuvremenu vodi, porazgovarala o izborima koji su je iznenadili".

On smatra da "takva vrsta naše neozbiljnosti (opozicije) Vučiću svakoga dana uvećava izborne šanse, a nama smanjuje. i da "na takvo ponašanje mora da se staviti tačka".

Jovanović ističe da upravo o tome želi da razgovara sa predsednikom Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisom Tadićem i predsednikom Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenadom Čankom, "kako bismo kao savez izašli sa jasnim predlogom proevropskoj demokratskoj opoziciji."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: