Vučić: Kao ne bi da kažu, pa onda ipak kažu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom polemike SNS i SPS oko Prokopa, da će o političkim partijama govoriti onda kada budu raspisani izbori.

Izvor: Beta

Petak, 29.01.2016.

14:11

Vučić: Kao ne bi da kažu, pa onda ipak kažu
Tanjug

"Svoju funkciju i mesto predsednika vlade neću da zloupotrebljavam na taj način, pa čak ni onako polupokvareno kako to neki drugi rade, kao ne bi da kažu, pa onda ipak kažu. Ja neću da kažem", rekao je Vučić.

Dodao je da je na Prokup izuzetno ponosan i da je na taj projekat potrošeno 26 miliona evra i da će to biti jedna od najlepših zgrada u Evropi.

Vučić je rekao da je siguran da su ljudi zadovoljni.

"Onaj ko to potcenjuje, uvek govori o sebi a ne o onima koje kritikuje", rekao je Vučić.

Počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić rekao je povodom svečanog otvaranja Prokopa da je to samo okrečen i ofarban projekat posle čega je usledila oštra kritika funkcionera Vučićeve SNS na ručun socijalista koji su im koalicioni partner u Vladi Srbije.

Inače, Vučić je ranije u toku dana potvrdio da će smeniti ministra odbrane do kraja ovog meseca, a da će potom, posle 15 dana, predstaviti novog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: