Stefanović: Vučić u pravu, svi hoće da ga sruše

Očigledno je premijer Aleksandar Vučić bio u pravu kada je rekao da ć se sada svi udružiti kako bi pokušali da ga sruše, kaže ministar Nebojša Stefanović.

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2016.

14:29

Default images
Foto: Beta

Stefanović je ovo rekao povodom izjave funcionera SPS Milutina Mrkonjića o razlogu nedolaska na otvaranje železničke stanice Prokop.

Mrkonjić je, naime, rekao da se ne bi pojavio na otvaranju železničke stanice Prokop, čak i da je dobio poziv jer "otvara samo nove projekte, a ne one 'ofarbane i sveže okrečene'", a Stefanović poručuje da je jasno da oni koji govore o okrečenim i ofarbanim objektima nisu bili sposobni da urade ono što sada radi premijer Vučić i vlada koju predvodi.

"Mrkonjiću bi bilo bolje da se bavi menadžerskim poslom za pevačice, jer mu to dobro ide. A to što daje izjave najgorim reketašima iz Kurira, dovoljno govori o njemu", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: