Zajedno za Šumadiju: Na izbore idemo sa DS

Koalicioni partner stranke Zajedno za Šumadiju na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima biće Demokratska stranka, navode iz te stranke.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2016.

13:22

Default images
Foto: Tanjug

Potpredsednik Inicijativnog odbora ZZŠ ističe da će na lokalnim izborima u Kragujevcu učestvovati u okvoru izborne liste Zajedno za Kragujevac.

Kako je saopšteno iz Zajedno za Šumadiju, Milenić je rekao da sve političke snage koje zele da se suprotstave aktuelnom režimu treba da se okupe oko DS.

Povodom razgovora koje iniciraju SDS Borisa Tadića i LDP Čedomira Jovanovića, Milenić smatra da su potpuno nebitni, jer nemaju drugu svrhu osim da iscrpljuju i zamaraju demokratsku opoziciju tvrdeći da joj ove političke partije više uopšte i ne pripadaju.

"To su demokratske partije jučerašnjeg sveta i u novom demokratskom buđenju Srbije one neće imati pozitivnu ulogu", ocenio je Milenić tvrdeći da su Tadić i Jovanović "omiljeni Vučićevi ‘opozicionari’".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: