Kif: Šokiran sam napadom na Kuću ljudskih prava

Ambasador Velike Britanije u Srbiji Denis Kif izjavio je da je šokiran napadom na Kuću ljudskih prava i demokratije u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2016.

13:03

Kif: Šokiran sam napadom na Kuću ljudskih prava
Foto: Beta

"Šokiran sam napadom na branitelje ljudskih prava, Kuću ljudskih prava. Pozdravljam reakciju MUP-a i nadam se da će počionioci biti kažnjeni", napisao je britanski ambasador na Tviteru.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović ranije u toku dana saopštio je da policija intenzivno radi na tom slučaju kako bi počinioci bili što pre pronadjeni i privedeni nadležnim organima.

Nepoznati napadači su prošle noći razbili izloge Kuće ljudskih prava u centru Beograda, koju čine Građanske inicijative, Beogradski centar za ljudska prava, Komitet pravnika za ljudska prava - YUCOM, Helsinški odbor za ljudska prava i Centar za praktičnu politiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: