Paunović: Vlast u Paraćinu ispunila 650 obećanja

Prdsednik Opštine Paraćin Saša Paunović izjavio je da je vlast u toj opštini ispunila 650 obećanja datih građanima i istakao da će ispuniti "bar još stotinu".

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.01.2016.

11:04

Paunović: Vlast u Paraćinu ispunila 650 obećanja

Vlast u Paraćinu čine predstvnici DS, SPS, Kolaicije "Svi za Paraćin" i bivšeg URS.

"Sve kontrole i inspekcije koje su pratile naš rad proteklih godina otišle su iz Paraćina sa pohvalama za poštovanje propisa - od DRI u čijoj smo kontroli bili najbolji u Srbiji, pa do Republičke inspekcije za zaštitu životne sredine", rekao je Paunović na konferenciji za novinare.

U prilog tome Paunović je naveo da u zapisniku te inspekcije piše da" sistem funkcionisanja budžetskog sistema Opštine Paraćin može da posluži kao idealan primer svim ostalim lokalnim samoupravama u Srbiji".

Sumirajući rezultate rada u prošloj godini i četvorogodišnjem mandatu, Paunović je istakao da su izgrađeni i asfaltirani kilometri puteva i ulica, gradske i seoske kanalizacije, vodovodi, Domovi kulture, sportska igrališta, opremljen Dom zdravlja...

"Od 28 seoskih škola, na početku našeg mandata, tri je imalo priključak na vodovod, od kojih najveća osmorazredna škola nije imala toalet već poljski klozet, a sada vodovod ima 25 škola, a do kraja ove godine dobiće i preostale tri, a za dve se već gradi", rekao je on.

Prema njegovim rečima, rezultat njihovog rada je i to što u jeku aktuelne priče o otpuštanju radnika u opštinskim administracijama ima 20 odsto radnika manje od zakonom dozvoljenog broja.

On je naveo i da je aktuelna koalicija zajedno i posle četiri godine, uprkos svim iskušenjima, što je, tvrdi, proizvod činjenice da u timu vlada međusobno poverenje, zasnovano na dobrom radu i rezultatima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: