Sveća zapalila pokrivač, starac stradao u požaru

Đ.M. (68) iz Peći nastradao je u požaru, koji je izbio u petak u njegovoj porodičnoj kuću u Lenjinovoj ulici, pišu “Večernje novosti”.

Izvor: B92

Petak, 08.01.2016.

22:05

Default images
Tanjug

Pretpostavlja se da je uzrok tragedije sveća koja je gorela u sobi.

Đ.M, koji je bio polupokretan, ugušio se u dimu, kada je u petak u prepodnevnim satima vatra zahvatila prostoriju u kojoj je spavao.

“Živeo je sam. Sa ženom se razveo odavno i iz tog braka ima dve ćerke koje žive u Novom Sadu. Pre nekoliko godina udario ga je automobil na putu i od tada se teže kretao”, kaže jedna od komšinica.

Kako "Večernje novosti" saznaju, do požara je najverovatnije došlo tako što se sveća izvrnula i zahvatila prekrivač kojim je bio pokriven dok je spavao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: