SNS: Protest najvećih lopova u istoriji Srbije

SNS navodi da su se na protestu protiv donošenja izmena Zakona o poljoprivrednom zemljištu okupili i "najveći lopovi u istoriji Srbije".

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.12.2015.

14:04

Default images

Kako kažu, oni su „godinama poljoprivrednicima otimali hleb iz usta i poklanjali tajkunima državno zemljište“.

"Građani su danas imali prilike da vide kako to izgleda kada se na jednom mestu okupe čuveni 'zaštitnici poljoprivrednika' i najveći lopovi u istoriji Srbije Bojan Pajtić, Nenad Čanak i Saša Radulović. Samo im nedostaju Darko Šarić, Mile Jerković i ostali tajkuni iz kuhinje DS-a, pa da performans kriminalaca bude kompletan", navode naprednjaci.

Za razliku od kriminalnog tria koji se toliko "borio" za prava poljoprivrednika otimajući im godinama hleb iz usta i koji je poklonio državno zemljište i poljoprivredne kombinate Darku Šariću, Miletu Jerkoviću i ostalim tajkunima, SNS čini sve da se poboljša položaj poljoprivrednika, a ne kriminalaca, navode u saopštenju.

Oni su čestitali Pajtiću, Čanku i Raduloviću što su i ovaj put pokazali svoju izvanrednu snagu i uspeli da dovedu 400 članova iz cele Srbije ispred Skupštine.

Ipak ih, kako kažu raduje činjenica što Pajtić, zajedno sa svojim udarnicima, nije uspeo da otme više para građana Vojvodine na prevoz članova i izradu transparenata.

Vlada Vojvodine i Asocijacija poljoprivrednika organizovali su protest ispred Doma Narodne skupštine Srbije protiv donošenja izmena Zakona o poljoprivrednom zemljištu, a pokrajinski premijer Bojan Pajtić najavio je ometanje njegove primene ukoliko bude usvojen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: