Osumjičeni za praćenje premijera pušten na slobodu

Siniša Milić, koji je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je pratio premijera Aleksandra Vučića, pušten je večeras na slobodu, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Utorak, 01.12.2015.

18:50

Default images

Miliću je danas isteklo zadržavanje od 48 sati.

Još se ne zna da li se i za koje krivično delo tereti Milić.

On je, kako je ranije saopštio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, proteklog vikenda u roku od 24 časa zatečen čak osam puta kod premijerovog doma i uhapšen u nedelju u vozilu audi A8.

Stefanović je preneo da je Milić do 2009. godine radio kao pripadnik pripadnik policije Republike Srpske, kao i Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), a poslednjih godina je u vezi sa barsko-budvanskom kriminalnom grupom. Radio je i kao obezbeđenje Luke Đurovića, koji je bio u bliskoj vezi sa Lukom Bojovićem.

Milić je, prema rečima ministra Stefanovića, iskaz u policiji više puta izmenio, a poslednji put je rekao da to radi za nekoga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: