Dveri: Velimir Ilić pretio predsedniku Dveri

Vanparlamentarna stranka Dveri saopštila je da je ministar bez portfelja Velimir Ilić pretio njenom predsedniku Bošku Obradoviću.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2015.

12:39

Default images

Kako se navodi u saopštenju, Ilić je Obradoviću pretio na sinoćnjem koktelu u čačanskom Domu kulture povodom početka obnove Sabornog hrama Svetog Vaznesenja Gospodnjeg.

"Nemoj više da pominješ Iliće - ovo ti je poslednje upozorenje", navodno je rekao Ilić, prenose Dveri.

Predsednik Dveri Boško Obradović je naveo da ne želi da pominje porodicu ministra, ali da se bori protiv vladavine braće Ilić, ministra Velimira i gradonačelnika Čačka Vojislava Ilića.

"Pozvao sam ih da se povuku sa svih funkcija, pa ih onda više uopšte neću pominjati", rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Ilić nije uspeo ga uplaši.

"Čačani, pa i ja među njima, nisu plašljive prirode i nisu više spremni da trpe bahatost i bezobrazluk Velimira Ilića. Pretpostavljam da večiti ministar oseća da mu je odzvonilo i u Vladi Srbije i u Čačku, pa je sve nervozniji", rekao je Obradović i dodao da su političke promene u Čačku sve bliže i da ih Ilić ne može zaustaviti.

On je rekao da je Iliću posebno jasno da jedino Dveri mogu da ga pobede u Čačku, a izrazio je uverenje da je to i razlog napada i pretnji koje ih, kako je dodao, neće sprečiti da nastave opoziciono delovanjem.

"Sa druge strane, ako je ovo manir ministara u Vladi Aleksandra Vučića da se na ovaj način obračunavaju sa političkim protivnicima, onda će ovo uskoro biti problem cele Srbije, a ne samo moj lično i Dveri", rekao je predsednik Dveri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: