MUP: Nema prikrivenih namera iza dugih cevi

Šefica Biroa za saradnju sa medijima MUP smatra da su kritike zbog prisustva naoružanih pripadnika policije na konferenciji za medije ministra zamena teza.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2015.

16:10

Default images
Foto: Tanjug

Šefica Biroa Biljana Popović Ivković je navela da se "u danu kada imamo očigledan pokušaj destabilizacije Srbije" mediji bave analizom ko je stajao iza minsitra.

Ona je istakla da joj nije jasno zašto se u danu kada se "iznose gnusne optužbe na račun premijera, zloupotrebljavaju nedužni ljudi i kada je Branko zapravo Saša" stvara takva atmosfera i da u tom prisustvu policijaca nema prikrivenih namera.

"Ovo nije prvi put da su policijski službenici MUP-a bili prisutni na konferencijama za novinare, nekada su iza stajali pripadnici Žandarmerije, nekada SAJ-a, nekada Uprave saobraćajne policije, nekada Intervente jedinice, ali je ovo prvi put da se o tome govori i piše", rekla je šef Biroa za saradnju s medijima.

Šef Biroa MUP je podsetila javnost da prisustvo policije tokom obraćanja medijima nije samo praksa srpske policije, već i policija narazvijenijih država sveta u šta se javnost lako može i uveriti.

"Ovde je reč o očiglednoj zameni teza i skretanju pažnje javnosti sa najozbiljnijih na periferne stvari", istakla je Biljana Popović Ivković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: