Osumnjičeni za praćenje Vučića bio proteran iz CG

S. M. (42) koji je priveden zbog sumnje da je pratio premijera Aleksandra Vučića proteran je 2013. godine iz Crne Gore, javljaju crnogorski mediji.

Izvor: B92

Nedelja, 29.11.2015.

20:06

Default images

Njega je crnogorska policija krajem avgusta 2013. uhapsila, dok je radio kao lični telohranitelj Luke Đurovića, proterala ga i tada mu izrekla zabranu ulaska u Crnu Goru u narednih godinu dana, prenosi portal CDM.me.

Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je da je priveden S. M., koji je osam puta u poslednja 24 sata zatečen u opservaciji kuće premijera Vučića.

Stefanović je rekao da je S.M. bio pripadnik policije Republike Srpske i Srbije do 2009. godine, a poslednjih godina je u vezi sa barsko-budvanskom kriminalnom grupom.

To lice je, kaže Stefanović, i bivši pripadnik obezbeđenja Luke Đurovića, izvršioca najtežnih krivičnih dela, koji je ubijen 2013. godine.

Đurović je, kako je podsetio Stefanović, bio u bliskoj vezi sa Lukom Bojovićem.

Kako je istakao, S.M. je posle privođenja više puta promenio iskaz, a poslednji put je rekao da to radi za nečiji račun. Opširnije u posebnoj vesti

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: