"Neuspešna vlast koja od nasilja pravi argument"

Prištinski publicista i analitičar Veton Suroi ocenio je povodom hapšenja Aljbina Kurtija da su uvek neuspešne vlasti koje su nasilje pretvorile u argumente.

Izvor: B92

Subota, 28.11.2015.

23:17

Default images
Foto: Tanjug

On je na svom Fejsbuk nalogu napisao da vlast koja hapsi 90 opozicionara "nasilje pretvara u glavni argument i lisice u sredstvo rasprava".

"To su pokušali i drugi, ali nisu uspeli", napisao je Suroi.

Policija Kosova je danas u sedištu Samoopredeljenja uhapsila poslanika tog pokreta Aljbina Kurtija, kojem je Osnovni sud u Prištini izrekao meru pritvora od 30 dana.

Kurti je osumnjičen za tri krivična dela – ometanje službenog lica u vršenju dužnosti, neovlašćeno posedovanje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: