Težak udes kod Svrljiga, poginula devojčica

Jedna osoba je nastradala, dve su teže, a dve lakše povređene kada su se iznad svrljiške mlekare, na putu Niš-Knjaževac direktno sudarili "jugo“ i "polo“.

Izvor: Južne vesti

Subota, 28.11.2015.

11:44

Default images

Kako prenosi portač Južne vesti, na licu mesta nastradala je 16-godišnja V. S. iz Svrljiga koja se nalazila na mestu suvozača u "jugu“, a vozač i još jedna putnica iz tog vozila teže su povređeni. Vozač i suvozač iz "poloa“ prošli su sa lakšim povredama.

Do udesa je, kako nezvanično saznaju Južne vesti, došlo kada je "jugo" knjaževačke registracije koji se kretao iz pravca Knjaževca ka Svrljigu, usled neprilagođene brzine, proklizao na ledu koga još uvek ima na putu i direktno udario u "polo".

Uviđaj je u toku, a vozila na putu Niš - Svrljig preusmeravaju se na alternativni, stari put iz Svrljiga ka Knjaževcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: