Kabinet muzičkog nosi ime Tijane Jurić

Kabinet muzičkog u OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Zrenjaninu dobio je naziv "Tijana Jurić", u znak sećanja na devojčicu i muzički talenat koji je imala.

Izvor: B92

Subota, 28.11.2015.

14:42

Default images

"Za par godina, deca koja budu dolazila u školu, možda se neće sećati cele priče, ali kada budu bila ispred ovih vrata, mislim da će ih zaintrigirati zašto kabinet nosi baš ime "Tijana Jurić". I sami će tražiti odgovor na to pitanje, na internetu, od nastavnika, roditelja. Tijana neće biti zaboravljena", rekao je direktor škole, Miroslav Brnjoš.

Tijanin otac, Igor Jurić zahvalio je članovima crkvenog hora, svim đacima i zaposlenima u ovoj školi.

"Nikada do sada mi se nije desilo da sam u isto vreme mnogo tužan, pomalo srećan, jako zahvalan i izuzetno ponosan. Ovo je gest koji nikad neću zaboraviti", rekao je Igor Jurić.

Fondacija "Tijana Jurić" juče je u toj zrenjaninskoj školi održala tri uspešne edukacije "Tijana klik" na temu bezbedne upotrebe interneta. Edukacije je odslušalo više od 320 učenika i oko 70 roditelja i prosvetnih radnika.

Fondacija "Tijana Jurić" darovala je školi sadnicu rjabine, drvo iz popularne ruske pesme koju je Tijana za života često pevala, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: