Jovičić: Nadu da vraćaju oni koji su pljačkali?

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić upitao je funkcionere DS kako to oni misle da vrate nadu građanima koje su prethodno opljačkali.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.11.2015.

17:35

Default images

"Danas imamo prilike da čujemo da Demokratska stranka planira da vrati nadu i dostojanstvo građanima Srbije. Postavljam pitanje funkcionerima DS-a: da li to znači da će da otvore svoje tajne račune koje su napunili decenijskom pljačkom naše države i da vrate deo onoga što su oteli", upitao je Jovičić, navodi se u saopštenju.

"Da li to DS planira da vrati novac otet od dece sa smetnjama u razvoju? Da li planiraju da vrate novac isisan iz vojvođanskih razvojnih fondova ili možda razvojne banke? Da li planiraju da vrate dostojanstvo 400. 000 porodica koje su ostale bez osnovnih sredstava za život za vreme njihove vlasti? Ili možda Bojan Pajtić planira da se konačno pojavi na svom radnom mestu i time vrati dostojanstvo građanima koji ga svakodnevno plaćaju, a da ni sami ne znaju za šta?", kaže Jovičić.

Jovičić je mišljenja da je jedini pravi način na koji Pajtić može da vrati dostojanstvo našim građanima - da podnese ostavku.

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić poručio je ranije u toku dana da je ideja izbornog programa Demokratske stranke, koji će sutra biti predstavljen Glavnom odboru - vraćanje dostojanstva, nade i hrabrosti građanima Srbije.

Pajtić je na debati "Evropska pitanja, srpski odgovori" rekao da DS u svakom trenutku može da preuzme odgovornost u državi, daleko bolje i adekvatnije nego aktuelna vlast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: