AMSS: Oprez, mokri kolovozi i magla

Saobraćaj se u većem delu Srbije odvija po mokrim kolovozima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Izvor: Beta

Petak, 27.11.2015.

08:17

Default images
Foto: Thinkstock

Magla smanjuje vidljivost ispod 200 metara i otežava saobraćaj na prilazima Beogradu, na novosadskom, pančevačkom, zrenjaninskom i obrenovačkom putu. Magle ima na Kopaoniku, Crnom Vrhu i na putevima pored rečnih tokova

Snega u raskvašenom stanju do pet centimetara ima na putevima na teritoriji Mačve, Novog Pazara, Požege i Ivanjice.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

Od 19. novembra nastavljeni su radovi na izgradnji autoputa ka granici sa Makedonijom, a saobraćaj se sa postojećeg državnog puta preusmerava na novoizgrađenu levu traku autoputa, u dužini od 750 m.

Od 15. novembra, iz smera Subotice ka Beogradu jedini izlaz sa autoputa za Novi Sad moguć je kroz naplatnu stanicu Novi Sad - Sever. Privremeno isključenje kod Temerinske petlje je zatvoreno.

Zbog radova je izmenjen režim saobraćaja na levoj strani autoputa iz pravca Subotice ka Beogradu, na mostu kod Srbobrana.

Radovi na redovnom održavanju autoputa u toku su u brzoj preticajnoj traci u smeru Novog Sada iz pravca Subotice, na deonici između petlji "Vrbas" i "Novi Sad", a vozače očekuje usporenija vožnja.

Na autoputu između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramađe, saobraćaj je preusmeren na državni put kroz naseljeno mesto, u dužini od osam kilometara.

Na državnom putu od Aranđelovca do Krćevca, u toku su radovi na redovnom održavanju, a planirano je da traju do 16. decembra.

Od 21. oktobra izmenjen je režim saobraćaja na putu Mali Zvornik - Ljubovija, na deonici od Starog mosta u Malom Zvorniku do Gračanice, zbog radova na obnovi. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem jednom saobraćajnom trakom.

Na snazi je i obustava saobraćaja na deonici Ljubovija – Mali Zvornik u mestu Velika Reka, zbog izlivanja vode na put. Saobraćaj se usmerava alternativnim pravcima.

Na magistralnom putu Beograd - Novi Sad - Subotica, zabranjen je saobraćaj kamionima čija nosivost prelazi 12 tona. Kamioni se usmeravaju na autoput Beograd - Subotica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: