SNS: Pajtić postao vidovnjak DS-a

SNS je kritikovala predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića zbog toga što je rekao da u Srbiji ne postoje uslovi za fer i demokratske izbore.

Izvor: Beta

Petak, 27.11.2015.

14:33

Default images

DS je prenela da je Pajtić u razgovoru sa šefom Delegacije EU Majklom Davenportom rekao da uslovi za fer i demokratske izbore "danas ne postoje i DS će tražiti podršku od svih svojih evropskih partnera, ali i svih građana Srbije za dostizanje tih uslova".

SNS je u saopštenju dodao da je Pajtić sada, zbog straha od gubitka vlasti i fotelje, "genijalno smislio, i pre nego što su izbori i raspisani, da će oni biti nedemokratski i nefer".

"Čestitamo Bojanu Pajtiću koji je, u međuvremenu, od najvećeg pljačkaša narodnih para postao i prvi vidovnjak Demokratske stranke", piše u saopštenju SNS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: