Mirković napustio klub SNS, Babić bez komentara

Estradni menadžer i predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković napustio je poslanički klub SNS, u kome nisu želeli da komentarišu taj slučaj.

Izvor: Beta

Petak, 27.11.2015.

11:25

Default images
Foto: Media Centar mc.rs

Šef poslaničkog kluba naprednjaka Zoran Babić kratko je rekao agenciji Beta da ne želi da priča o tome.

Mirković je nedavno postao vlasnik lista "Sport", a posle odluke o gašenju državne novinske agencije Tanjug registrovao je preduzeće Tanjug info, a kako je sinoć rekao, to je deo razloga zbog kojih napušta poslanički klub.

Mirković je naveo da zbog "Tanjuga info" i "Sporta" ne pristaje na političke pritiske i da je "napustio poslaničku grupu SNS-a, kako niko ne bi sumnjao u bilo kakvu spregu koja bi štetila ugledu ovako velikog brenda".

Mirković je u sredu 25. novembra saopštio da će Tanjug info biti portal, a ne rešenje za nekadašnju nacionalnu novinsku agenciju, koja je prestala da postoji 5. novembra, nakon neuspešne privatizacije.

Inače, Mirkovićevo ime se spominjalo u kontekstu raskola među naprednjacima prethodnih dana, a on se tim povodom obratio i otvorenim pismom premijeru Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću u kom mu je poručio da mu "neće biti smetnja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: