Rusija:Uništili smo teroriste u oblasti pada Su-24

Rusija je saopštila da su njene snage "zbrisale" sirijske pobunjeničke grupe koje operišu u oblasti u kojoj je oboren ruski avion suhoj-24.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2015.

18:05

Default images
Screenshot

"Čim je naš pilot bio na sigurnom, ruski bombarderi i artiljerija sirijskih vladinih snaga izveli su obimne udare u naznačenoj oblasti", izjavio je ruskim agencijama vojni zvaničnik Igor Konašenkov.

On je naveo da su "teroristi koji operišu u toj oblasti i druge misteriozne grupe uništene".

Konašenkov je naveo da su ruski avioni u poslednja tri dana izveli 134 borbena leta i napali skoro 450 meta u osam sirijskih provincija.

Napadniti su položaji ekstremista u provincijama Alepo, Damask, Idlib, Latakiaj, Hama, Homs, Raka i Deir-ez-Zor, dodao je on, prenela je agencija Tas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: