"Nema ničeg važnijeg nego da Vučić bude u Kini"

Ministar Aleksandar Vulin je rekao da premijer Vučić zna šta su prioriteti Srbije i da u ovom trenutku nije bilo ničeg važnijeg i prečeg nego da se bude u Kini.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 26.11.2015.

19:59

Default images
Foto: Beta, arhiva

"Predsednik Vlade uvek zna šta su državni prioriteti i, bez obzira koliko njega to lično pogađalo i ometalo njegov politički rad, on to nije stavio na prvo mesto. On zna šta je prioritet, a to je položaj Srbije", rekao je Vulin novinarima u Kraljevu.

On je istakao i da u ovom trenutku nije bilo ničeg prečeg i važnijeg nego da se bude u Kini, sa kineskim premijerom i predsednikom.

"Sa velikim ponosom moram da kažem da je Srbija, koja po broju stanovnika ne može da se poredi ni sa jednim velikim ili srednjim kineskim gradom, imala status u Kini kao da je velesila, kao da je najvažnija država u Istocnoj Evropi, najvažniji i najdraži gost Kine", rekao je Vulin.

On se nada da će premijer Vučić u ponedeljak govoriti o uspesima koje smo postigli u Kini, ali da će govoriti i o onima koji se, kako je rekao, tim uspesima baš i ne raduju previše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: