G. Milanovac: SNS demantuje prelaske u SPS

Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Gornjeg Milanovca demantuje da ljudi iz njihove stranke u opštini prelaze u Socijalističku partiju Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2015.

12:51

Default images

Kako navode, „mediji po ko zna koji put pokušavaju da obmanu javnost netačnim informacijama" i u tome učestvuju Milisav Mirković, Jovica Cerević i „njihov poslušni novinar nekada član DS-a Žarko Perišić“.

U saopštenju se ističe da oni „brutalnim neistinama pokušavaju da Milanovčanima zamagle realnost“, kao i da se „ovih dana slično dešava i na republičkom nivou napadima na Aleksandra Vučića“.

Ranije je objavljeno da članovi SNS u rudničko-takovskom kraju napuštaju tu partiju, kao i da većina prelazi u SPS, što su saopštili su osnivači stranke naprednjaka u Gornjem Milanovcu.

Predsednik Mesnog odbora u Vraćevšnici i član Opštinskog odbora SNS Predrag Toroman na konferenciji za novinare rekao je da je više od stotinu članova napustilo stranku i da se najviše njih učlanilo u SPS.

"Osnivač sam stranke, ali zbog neorganizovanosti, karijerizma, neznanja rukovodstva i apsolutnog nepotizma odlučio sam da se sklonim, a iz mog odbora je od 75 članova istog dana otišlo nas 25", rekao je Toroman.

Međutim, iz SNS navode da je tačno da je Predrag Toroman bio član stranke, ali vrlo kratko, od 2010. do marta 2013. tako da nije mogao biti osnivač. Osim toga, oni ističu da ih “zapanjuje činjenica da se on sada lažno predstavlja kao predsednik Mesnog odbora Vraćevšnica i član Opštinskog odbora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: