"Krivična protiv Mihajlović i NN zbog BG na vodi"

Poslanik DS Balša Božović podneo je krivičnu prijavu protiv ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović i NN lica zbog potpisivanja ugovora o "Beograd na vodi".

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2015.

13:29

Default images
Foto: Tanjug

Time je, kako Božović navodi, naneta šteta Srbiji.

Božović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je Mihajlovićeva, po prethodnom dogovoru sa NN licem, potpisala taj ugovor, propustivši da iz njega izostavi ili izmeni odredbe štetne po Srbiju.

Time je, prema njegovom mišljenju, Srbiji nanesena šteta koja se ogleda u činjenici da je zaključenjem tog ugovora dozvolila da država preuzme ugovorne obaveze čija vrednost višestruko prevazilazi vrednost udela Srbije u zajedničkom preduzeću od 32 odsto.

Poslanik DS tvrdi da je to prouzrokovalo direktnu imovinsku korist arapskom partneru.

"Veoma je važno da svi akti koji poništavaju domaće zakonodavstvo i Ustav moraju biti stavljeni van snage", rekao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: