Gornji Milanovac: Iz SNS prelaze u SPS

Članovi SNS u rudničko-takovskom kraju napuštaju tu partiju, a većina prelazi u SPS, saopštili su osnivači stranke naprednjaka u Gornjem Milanovcu.

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2015.

12:33

Default images

Predsednik Mesnog odbora u Vraćevšnici i član Opštinskog odbora SNS Predrag Toroman na konferenciji za novinare rekao je da je više od stotinu članova napustilo stranku i da se najviše njih učlanilo u SPS.

"Osnivač sam stranke, ali zbog neorganizovanosti, karijerizma, neznanja rukovodstva i apsolutnog nepotizma odlučio sam da se sklonim, a iz mog odbora je od 75 članova istog dana otišlo nas 25", rekao je Toroman.

On je za takvo stanje u SNS-u optužio predsednika Opštinskog odbora SNS-a Dejana Kovačevića, za koga je rekao da nema nikakvu koncepciju u radu i da kadrira svoje ljude koji su mu odani i nestručni.

Najveći mesni odbori, gde su naprednjaci na prethodnim izborima dobili i najviše glasova, u Vraćevšnici, Brđanima, Takovu i Boljkovcima skoro su ostali bez članstva "zbog haosa u SNS-u".

Stana Pavlović iz Boljkovaca, jedina žena predsednik mesne zajednice u tom kraju, izjavila je da je bila među osnivačima SNS-a, ali je zbog "čudne i neprimerene politike rukovodstva" prešla u SPS.

"Predsednik Kovačević i njegovo okruženje, iako su lokalna vlast, samo pričaju bajke i jedini im je cilj da se slikaju a ništa nisu uradili za opštinu Gornji Milanovac niti za bilo koje selo", rekla je Stana Pavlović.

Dejan Kovačević nije hteo da razgovara sa novinarima, a predsednik Opštinskog odbora SPS-a Jovica Carević za agenciju Beta je rekao da je nekoliko desetina članova SNS-a u poslednja tri meseca prešlo u SPS i da se to i sada događa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: