Mikić neće odgovarati za vređanje premijera

Igor Mikić, koji je prošle godine u direktnom TV prenosu fudbalske utakmice Srbija-Albanija vređao premijera Vučića, neće odgovarati za to, saznaje "Politika".

Izvor: Tanjug

Utorak, 24.11.2015.

22:54

Default images
Screenshot (Youtube)

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koja ga je teretila za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama ili javnom skupu.

Mikić je za vreme prekida utakmice "upao" u direktan prenos RTS-a i vređao premijera Srbije.

Dok je Predrag Strajnić, reporter nacionalne televizije, na tribinama stadiona Partizana razgovarao sa gostima o prekidu utakmice, Mikić se probio do kamere, sve vreme uzvikujući uvrede na račun Vučića.

Mikić je kasnije na saslušanju u Policijskoj upravi za grad Beograd priznao da je ulaznicu za VIP ložu dva dobio od prijatelja, jer mu je sada pokojni otac bio delegat FSJ-a, fudbalski trener i savezni delegat. U saopštenju koje je posle njegovog hapšenja izdao MUP, navodilo se da je pred istražnim organima rekao i da se "iskreno kaje zbog incidenta koji je počinio".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: