Eksplozija pred vozilom načelnika generalštaba BiH

U tunelu Salakovac kod Mostara došlo do eksplozije ispred vozila u kom je bio načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH Anto Jeleč, javlja "Dnevni avaz".

Izvor: B92

Petak, 20.11.2015.

21:54

Default images
Foto: Freeimages.com

Eksplozivna naprava je aktivirana i ostavila je krater. General Jeleč i osobe koje su bile u njegovoj pratnji nisu povređeni.

"Bila je eksplozija u tunelu "Salakovac". Ja nisam povređen niti je moje vozilo oštećeno. Samo sam prošao kroz dim. Video sam i prijavio policiji i oni vrše istragu", eksploziju je potvrdio Jelač.

Sumnja se da je reč o novom napadu. Policija pretpostavlja da je naprava bačena iz vozila u pokretu, a primećeno je vozilo koje se ubrzano udaljavalo.

Jedna osoba je privedena, nezvanično saznaju sarajevski mediji.

Iz ministarstva odbrane BiH navode da proveravaju navode o incidentu u tunelu "Salakovac", ali službenih informacija još nema.

Prema rečima zvaničnika BiH, najverovatnije nema sumnje da je reč o terorističkom napadu.

Pre dva dana Enes Omeragić je u sarajevskom naselju Rajlovac ubio dvojicu vojnika Oružanih snaga BiH, a zatim počinio samoubistvo u svojoj kući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: