Marihuana iz inostranstva u Srbiju – poštom / FOTO

Uprava carine saopštila je da je u poštanskim pošiljkama prilikom kontrole otkrila 45 semenki marihuane i 10 grama te opojne biljke.

Izvor: Beta

Petak, 30.10.2015.

08:01

Default images
foto: Uprava carina

U prvoj pošiljci, pristigloj iz Holandije za primaoca u Novom Sadu detaljnim pregledom pronađeno je 10 grama marihuane, a droga je bila umotana u indigo sa namerom da se onemogući prepoznavanje na skeneru, piše u saopštenju.

foto: Uprava carina
Kako je navedeno, u pošiljci iz Austrije, adresiranoj na primaoca u Srbobranu, pronađene su epruvete sa 15 semenki hibridne marihuane.
foto: Uprava carina
Kontrolom pošiljke iz Holandije za primaoca u Magliću, u dva pakovanja pronađeno je ukupno 20 semenki.
foto: Uprava carina
U pošiljci namenjenoj primaocu iz Novog Sada, pristigloj takođe iz Holandije pronađena su dva pakovanja sa ukupno šest semenki ove opojne biljke.
foto: Uprava carina
Nakon detaljnog pregleda pošiljke iz Španije za primaoca u Kikindi, pronađene su još četiri semenke, upakovane u četiri kesice.
foto: Uprava carina
Narkotici su predati u dalju nadležnost fitopatološkoj inspekciji i MUP, navodi se u saopštenju.
foto: Uprava carina
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: