Hrvat pucao u Srbina nasred ulice u Beču

Svađa nasred ulice rano jutros u 16-om bečkom okrugu završena je time što je Hrvat (44) pucao iz pištolja u Srbina (34).

Izvor: B92

Nedelja, 18.10.2015.

16:41

Default images
Foto: B92, arhiva

Srbin, kako je saopštila policija, zadobio je povrede od metka u predelu glave i nalazi se u bolnici u životnoj opasnosti.

Okršaj se dogodio u četiri sata ujutro, kada su se tri muškarca posvađala.

U prvom mahu, kako prenose svedoci, svađa je bila verbalna, ali ubrzo je pao hitac, saopštila je portparol policije Mihaela Rosman.

Prolaznici su zatekli Srbina, koji je nastanjen u Beču, kako leži na ulici, dok je Hrvat sklonio pištolj i ostao na licu mesta da čeka policiju, a treće lice je pobeglo.

Kada je policija došla na mesto okršaja kod Hrvata je pronašla pištolj kalibra 7,65 mm, i on se, prema saopštenju, predao bez pružanja otpora.

Policija trenutno još traga za motivom napada pištoljem, kao i za trećim licem koje je pobeglo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: