Umereno oblačno, ponegde kiša, do 22 stepena

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom a najviša temperatura biće do 22 stepena, ističe Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Sreda, 14.10.2015.

01:00

Default images
Foto: Beta, AP

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, u Pomoravlju, Podunavlju i na planinama povremeno jak, u južnom Banatu sa olujnim udarima.

Jutarnja temperatura kretaće se od sedam do 11 stepeni, a najviša dnevna od 15 do 22 stepena, u Timočkoj Krajini oko 12 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, vetrovito uz mogućnost kratkotrajne kiše. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura 11 stepeni, najviša dnevna 17 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak i petak biti vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, u južnom Banatu i Donjem Podunavlju i olujnim.

U četvrtak posle mestimično maglovitog jutra tokom dana biće pretežno sunčano a posle podne i uveče očekuje se umereno naoblačenje na severu i zapadu mestimično sa kišom.

U petak će biti oblačno, mestimično sa kišom. U subotu pre podne postepeni prestanak padavina, posle podne razvedravanje. U nedelju ujutru biće mestimično magla, tokom dana umereno oblačno i suvo, a u ponedeljak sledi novo naoblačenje sa kišom. U utorak i sredu biće pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom.

U Beogradu se naredne sedmice očekuje slično vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 14. oktobar, 2015. godine:

Očekuje se nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih, a naročito za osobe sa respiratornim obolјenjima. Bolovi u mišićima i kostima i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: