LDP: Suočiti se sa kosovskom stvarnošću

Liberalno demokratska partija ističe da su oni koji vladaju Srbijom dobili mandat da zemlju vode ka EU, a to podrazumeva i suočavanje sa kosovskom stvarnošću.

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

19:26

Default images

"Naši napori moraju biti koncentrisani na što bržu normalizaciju odnosa, na zaštitu prava Sba koji žive na Kosovu i na nalaženje zajedničkog jezika sa Evropom, od čega nam zavisi ne samo bolja budućnost nego i opstanak", navedeno je u saopštenju LDP-a.

LDP je ocenio i da če ono što bude propušteno zbog straha od preuzimanja ogovornosti i zbog jeftinog popularizma, sutra zameniti još gore ponude.

"U prošlosti smo isprobali sve moguće i nemoguće pogrešne izbore. Danas je vreme da budemo racionalni", zaključeno je u saopštenju LDP-a

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: