SDS zove članove DS u "istinsku opoziciju"

SDS poziva članove i simpatizere Demokratske stranke da se pridruže „istinskoj opoziciji“ i podrže opozicioni blok koji okuplja njihov lider Boris Tadić.

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

18:06

Default images
Foto: Tanjug

"Predsednik DS Bojan Pajtić je na ovaj poziv, nažalost, odgovorio opet napadajući opoziciju čime je pokazao da nema nikakvu nameru da promeni svoju vrednosnu orijentaciju. Uprkos tome, verujemo da postoji veliki broj članova i simpatizera DS koji u našem pozivu prepoznaju iskrenu nameru stvaranja snažne opozicione opcije", saopštio je SDS.

Kako je navela ta stranka, oživljavanje opozcije neophodno je kako bi se stvorila alternativa pogubnoj politici i nesposobnoj vlasti koja dobija "ogromnu podršku na osnovu medijskih obmana".

SDS navodi da o njegovom opozicionom delovanju govore dela, a ne prazne reči, dok snagu zajedničkog delovanja opozicije dokazuju rezulati iz prošlosti.

"Članove i simpatizere DS-a koji žele da podrže stvarnu opoziciju ovoj vlasti, konačno oživljavanje opozicije i neophodne promene pozivamo da nam se pridruže i da zajedno nastavimo misiju u kojoj smo zaustavljeni 2012. godine", apelovao je SDS.

Podsećamo, lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da neće sarađivati sa liderom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: