Otkrivena laboratorija marihuane u Kosjeriću

Policija iz Užica u okolini Kosjerića uhapsila je jednu osobu, u čijoj kući je pronašla laboratoriju sa zasadom 212 stabljika kanabisa, težine oko 43 kilograma.

Izvor: Beta

Petak, 09.10.2015.

12:12

Default images
Foto: Beta/AP, arhiva

U saopštenju se navodi da je policija juče pretresom stana i drugih prostorija N. P. (61) i u pomoćnom objektu, u dve posebno opremljene i termoizolovane prostorije za uzgoj, pronašla sadnice biljaka, visine od 30 do 60 centimetara, zasađene u veće plastične saksije.

Policija je pronašla i 776 semenki kanabisa, 20 metaka različitog kalibra i oko 60.000 dinara i 905 evra

U laboratoriji za proizvodnju pronađene su i privremeno oduzete 44 lampe za zagrevanje sa prigušnicama i upaljačima, pet ventilatora, zidna tabla sa osiguračima i sklopkom, vremenskim tajmerom, hidrofon za vodu, termostat sa termometrom za temperaturu, ventilacione cevi, kanta sa folijalnom prihranom i ručna prskalica, kalorifer i saksije.Policija je saslušala N. P. i donela rešenje o zadržavanju do 48 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: