Ništa od anketnog odbora za aferu prisluškivanje

Poslanici Skupštine odbili su predlog poslaničke grupe DS da se u dnevni red uvrsti formiranje anketnog odbora koji bi trebalo da ispita aferu "prisluškivanje".

Izvor: Tanjug

Petak, 09.10.2015.

10:50

Default images

Za taj predlog DS-a glasalo je 12 poslanika.

DS je prošle sedmice najavila da će u skupštinsku proceduru uputiti predlog o formiranju anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u kojima se dogodilo prisluškivanje i objavljivanje transkripta razgovora Lidije Udovički i lidera te stranke i pokrajinskog premijera Bojana Pajtića.

Demokrate su tom prilikom objasnile da bi cilj tog odbora bio da da odgovore na pitanja ko je prisluškivao Pajtića, po čijem nalogu, da li je postojao nalog od strane suda za prisluškivanje, ko su lica i iz koje su službe koja su za to odgovorna...

Poslanici su započeli drugu sednicu jesenjeg zasedanja, a najpre raspravljaju o setu zakona u oblasti železnica i potvrđivanju tri međunarodna sporazuma u oblasti saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: