Nedeljnik predstavio srpsko izdanje Njujork tajmsa

Beogradski list "Nedeljnik" predstavio je srpsko izdanje odabranih tekstova iz Njujork tajmsa, koji će jednom mesečno izlaziti uz izdanje "Nedeljnika".

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

09:55

Default images

Urednik "Nedeljnika" Veljko Lalić rekao je na promociji da će njegov list svakog meseca objavljivati izbor najboljih tekstova iz Njujork tajmsa i da je reč o prvom svetskom izdanju njujorškog lista na mesečnom nivou.

Pred čitaocima će se u četvrtak naći, na 26 strana, izbor tekstova iz njujorškog dnevnika, o izbegličkoj krizi, o krizi zapadnih vrednosti, o radu zaposlenih u trgovačkom gigantu Amazon, kao i priča o Kitu Ričardsu i njegovom novom albumu i povratku Brusa Vilisa na Brodvej.

Istovremeno, "Nedeljnik" je obeležio treću godišnjicu postojanja, a tome su prisustvovale zvanice iz javnog i političkog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: